www.velomobile.be

 
               
  Fietsen 2024  
Laatst aangepast op 26/02/2024              
 
 
 

VELO DE VILLE : uniek, persoonlijk, kwaliteitsvol

 

.Klik hier voor meer info

Voor 10de jaar op rij mijn voorkeur. Duitse kwaliteit. U stelt uw eigen fiets samen. Keuze uit 32 kleuren. Uitgebreid gamma : e bikes, stads- en trekkingfietsen, sportieve fietsen, e mtbbike. Alle ebikes voorzien van kwalitatief BOSCH SMART motorsysteem.  
 
 
 

 Achielle

 
 

Klik hier voor meer info

 
  Handmade in Belgium. Frames worden nog geproduceerd hier ter plaatse. Fiets wordt verder opgebouwd met de betere onderdelen van  Europese merken. Voornamelijk gekend voor de retromodellen.  
 
 
 
 

 Fahrradmanufaktur

 
 

Klik hier voor meer info

 
  Premium merk voor reisfietsen. Ook maatwerk. Een ruim aanbod aan fietsen met een cromolyframe.  
 
 
 

MARCEL KINT

 
 

klik hier voor meer info

 

De custum ebike met Brose motor. Ebike met keuze uit dames, heren en trapez model in 8 basiskleuren. De Brose motor is de krachtigste middenmotor op de markt. Hij zorgt voor een koppel van 90 Nm. Ideaal voor sterk heuvelend terrein. Daarnaast is hij zeer stil door de overbrenging met een riem. Fiets wordt gelakt en gemonteerd te Kortrijk.

Ook het aanbod stadsfietsen is "a la carte".  Kleine ondernemende fietsfabrikant waar "custom made" hoog in het vaandel wordt gedragen.

 
 
 
 

Descheemaeker, groothandel uit Brugge

 
 

Klik hier voor meer info

 
Invoerder uit Brugge. Zoekt de wereldmarkt af naar fietsen aan een correcte prijs. Hier geldt echter ook "meer fiets voor meer geld". Zoek het niet te goedkoop want op termijn is dit de duurste aankoop. Op zoek naar een MTB. Check hun aanbod van het merk DEED.

             
 

Terug naar boven

 

homepage