www.velomobile.be

 
               
  Fietsen 2019  
Laatst aangepast op 13/03/2019              
 
 
 

VELO DE VILLE : uniek, persoonlijk, kwaliteitsvol

 

.Klik hier voor meer info

Mijn voorkeur. Duitse kwaliteit. U stelt uw eigen fiets samen. Keuze uit 32 kleuren. Uitgebreid gamma : e bikes, stads- en trekkingfietsen, sportieve fietsen, e mtbbike. Alle ebikes voorzien van kwalitatief BOSCH motorsysteem.  

 

NORTA, Belgische kwaliteit

 
 

klik hier voor meer info

  Fietsen gemonteerd in Herentals BelgiŽ. Ook uitgebreid aangebod van ebikes en stads- en sportieve fietsen. Het paradepaardje de Bosch 3000. Uitgerust met Bosch motorsysteem, riemaandrijving en enviolo schakelsysteem. Altijd de ideale versnelling. U dient enkel aandacht te hebben voor het fietsen, het versnellingssysteem schakelt automatisch.  
 
 
 

MARCEL KINT

 
 

klik hier voor meer info

 
 

De custum ebike met Brose motor. Ebike met keuze uit 2 versnellingssystemen en 4 basiskleuren. De Brose motor is de krachtigste middenmotor op de markt. Hij zorgt voor een koppel van 90 Nm. Ideaal voor sterk heuvelend terrein. Daarnaast is hij zeer stil door de overbrenging met een riem. Fiets wordt gelakt en gemonteerd te Kortrijk.

 

 

Venturelli

 
 

klik hier voor meer info

 
 

Plaatselijke fietsfabrikant uit Gits. Een uitgebreid aanbod van Ebike , stads- en sportfietsen. Scherp geprijsd door hun montage in Oost-Europa. Elke zaterdag testrijden op hun fabrieksterrein in Gits.

 

 

Puky Kinderfietsen

 
 

klik hier voor meer info

 

Uitstekende kinderfietsen van Duitse kwaliteit. Fietsen worden met de nodige aandacht voor veiligheid en geschikte geometrie op kindermaat. Fietsen met alu kader om het gewicht laag te houden.


 

Descheemaeker, groothandel uit Brugge

 
 

Klik hier voor meer info

 
Invoerder uit Brugge. Zoekt de wereldmarkt af naar fietsen aan een correcte prijs. Hier geldt echter ook "meer fiets voor meer geld". Zoek het niet te goedkoop want op termijn is dit de duurste aankoop. Op zoek naar een MTB. Check hun aanbod van het merk DEED.

             
 

Terug naar boven

 

homepage