www.velomobile.be

 
               
  Kinderfietsen  
Laatst aangepast op 15/04/2019              
 
 
 

Puky , kwaliteitsvolle kinderfietsen
handgemaakt in Duitland

 
Vanaf 2019 voegen wij een kwaliteitsmerk voor kinderfietsen toe aan ons gamma. Puky maakt al 70 jaar enkel kinderfietsen. Ze onderscheiden zich van de concurrentie door aandacht te hebben voor een eigen geometrie voor kinderframes, het gebruik van lichte frames, kwaliteitsonderdelen die ook bij volwassenfietsen worden gemonteerd, aandacht voor de veiligheid. Ze zijn ook het enige merk die een model aanbieden met een Nexus 3 versnellingsnaaf.
De fietsen worden handgemaakt in Duitsland, een bewuste keuze om de kwaliteit te bewaren.

Klik hier voor een folder. Klik hier voor de velomobile keuze, deze modellen houden we op stock.


Uniek verhuursysteem kinderfietsen Velomobile

Als volwassene willen we zelf een kwaliteitsfiets op maat maar onze kinderen verdienen ook een gepaste fiets. Op de workshop Fiets je vaardig zie ik altijd kinderen met een veel te kleine of te grote fiets. 
Als volwassene weet je misschien wat fietsen met je dijspieren doet als je te laag zit. Toch moeten kinderen zin krijgen in fietsen met een te lage zit. Anderzijds zie ik kinderen die op hun fiets hangen. Een fiets gekocht op de groei. De afstand tussen zadel en stuur is veel te groot. Ze zijn de fiets niet "meester" wat we duidelijk zien bij slalommen, fietsen met één hand, op een lijn blijven fietsen bij achteruit kijken. Vaardigheden die nodig zijn om veilig in het verkeer te fietsen.

Het leren fietsen loopt van 4 jaar tot zo'n 12 jaar. In die periode groeien kinderen ook vlug en om de 2 jaar hebben ze een grotere fiets nodig. Dit vraagt een hele investering. Om het haalbaar te maken voor de ouders heb ik een huursysteem uitgedokterd. In de duur van het contract heeft u de keuze uit een loopfiets, een fiets van 12, 16, 20 en 24 inch. De voorwaarden kunt u nalezen door hier te klikken.

 
 
 
 

Kinderfietsen Descheemaeker

 
  Het aanbod van kinderfietsen van groothandel Descheemaeker blijven we ook verder aanbieden. Klik hier voor hun website.  

             
 

Terug naar boven

 

homepage